AOI računalniške rešitve d.o.o.

Registracija domen

AOI, ustanovljen leta 2002, ima leta izkušenj z internetnimi storitvami ter registracijami domen. Kot akreditirani registrar .si domen ponujamo svoje storitve vodilnim svetovnim registrarjem in ponudnikom storitev registracij, telekomunikacijskim operaterjem, ponudnikom gostovanj spletnih storitev, ponudnikom interneta ter zastopnikom, ki se ukvarjajo z zaščito intelektualne lastnine.

 

Zakaj AOI?

Naše prednosti:

  • znanje in izkušnje
  • domenske transakcije so v celoti avtomatizirane
  • dobre cene
  • napredni spletni vmesnik za urejanje portfelja domen
  • dostop do EPP strežnika, ki omogoča polno integracijo sistema z našimi partnerji
  • brezplačna podpora

Če bi želeli več informacij o naših storitvah za ponudnike storitev registracij, nas kontaktirajte !

 

Želite registrirati .si domeno?

AOI ponuja storitve zlasti telekomunikacijskim operaterjem, ponudnikom interneta, patentnim in pravnim zastopnikom in podobnim podjetjem. AOI ponuja registracije domen za potrošnike preko spletne strani https://domains.in.si . Če želite registrirati .si domeno in iščete ponudnika storitev blizu vas, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo priporočili partnerja v vaši bližini.

 

button register eu
Register a domain name
Registriraj domeno

 

 

Potrebujete pomoč z vašo .si domeno?

Za pomoč končnim uporabnikom domen, ki so registrirane preko ponudnikov storitev registracij so, v splošnem, zadolženi ponudniki storitev, ki upravljajo z domeno. Vendar pa se lahko v primerih, ko imate z uporabo domene težave, ki jih ne morete rešiti z vašim ponudnikom, če želite prenesti domeno od drugega registrarja k AOI, ali imate druga vprašanja v zvezi z vašo domeno, obrnete tudi neposredno na nas preko elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali spletnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali!

 

Pogoji registracij domen