AOI računalniške rešitve d.o.o.

stopite v korak s časom

Postavitev in vzdrževanje sistemov

Dejstvo je, da brez računalnikov pri delu kateregakoli podjetja ne gre več. Velika razlika pa je v poslovanju tistih podjetij, ki so jim računalniki dodatno breme, ki so jim ga naložili drugi, da bi jih lažje kontrolirali, do tistih, ki v računalnikih vidijo priložnost, da svoje delo opravljajo lažje in enostavneje, in tako od svojih računalnikov zahtevajo, da jim njihova opravila poenostavijo.

Tudi vi zahtevajte več!

Če naj v podjetju informatika služi svojemu namenu, mora biti zadoščeno osnovnim pogojem: smiselno zasnovana in kvalitetno izpeljana infrastruktura, pravilno nameščeni in vzdrževani računalniki, kakovostna programska oprema. Pri nas vam nudimo celostne storitve postavitve omrežij, strojne in programske opreme in rešitve.

Z dobro postavljeno infrastrukturo in kakovostnim vzdrževanjem postane informatika zanemarljiv strošek, predvsem pa ste vedno pripravljeni za delo, brez skrbi, ali bo vaš računalnik zmogel ali ne.

Pri vzdrževanju se prilagajamo vašemu poslovnemu procesu; če je potrebno, smo za vzdrževanje in nujne posege dostopni tudi izven delovnega časa, vse z enim ciljem: vaše delo naj ne bo moteno.

internet in intranet sistemi

Internet je poslovanje podjetij močno poenostavil; hitrosti in obsega komunikacije med poslovnimi partnerji z razmahom interneta sploh ne moremo primerjati z denimo takšnima, kakršna sta bila le kakšnih 15 let nazaj.

S tem, ko svoje podjetje predstavite na spletu in potencialnim poslovnim partnerjem omogočite, da vas spoznajo, lahko močno povečate obseg partnerjev in naročil.

varnost

Poseben poudarek dajemo na zaščito pred virusi in vdori v vaše strežnike; na področju računalniške zaščite imamo razdelane visoke standarde varovanja podatkov ter zaščite omrežij.

Prednosti, ki vam jih nudimo, so:

  • celovitost in kakovost rešitev
  • ugodno razmerje cena/kakovost
  • prilagodljivost vašim potrebam
  • svetovanje izkušenih svetovalcev
  • inovativne rešitve s sodobnimi tehnologijami
  • ...

Za dodatne informacije in konkretne ponudbe nas pokličite ali nam pišite, potrudili se bomo za Vas.